Sanitaire wanden - Soft Close - Vingerveilig

Type 13.scs


De cabine Afkor type 13.scs is een innovatief concept bestaande uit een vingerveilig zelfsluitend deurscharnier over de volle hoogte van de deur, voorzien van een uniek geïntegreerd dempingsmechanisme.  Bij het sluiten wordt de deur in de laatste fase afgeremd  waardoor de deur zacht dichtgaat wat de veiligheid en het comfort ten goede komt.  Bij het zelf dichttrekken van de deur voelt men geen weerstand. Het concept bestaat uit één verticaal  buisprofiel mooi ingewerkt in de deur die in hetzelfde vlak ligt als de voorwand.  Door de perfecte afwerking en positionering van vast paneel en deurprofiel is inkijk uitgesloten.
De zelfsluitende deuren hebben een openingsbereik van 180°, zodat overduwen of forceren onmogelijk is.  Een geïntegreerd mechanisme zorgt ervoor om de deur vanaf 150 ° in open stand te plaatsen, interessant bij het schoonmaken van de cabines.

Basis voor de ontwikkeling van Afkor soft close secure was de eis voor een modern, attractief design, gekoppeld aan de hoogst mogelijke veiligheid en comfort.

De standaard cabines zijn 2 meter hoog inclusief pootjes.  Andere hoogtes of  verschillende varianten zijn mogelijk . (bv in combinatie met type 13.h 'hangend')

Afkor type 13.scs : Patented technology

Bekijk hier onze kleurenkaart